Každou neděli sleduje v televizi příběh fiktivního letu české posádky na Měsíc v průměru 454 tisíc diváků. Další zhruba třetina diváků pak využívá možnost internetového zhlédnutí či funkce odložené sledovanosti. Kosmo je tak s 30 % diváků na webu či v odloženém režimu dosavadním rekordmanem mezi ostatními pořady České televize.

„Pětidílný satirický komediální seriál, který je výrazně vyhledáván vysokoškolsky vzdělanými diváky a rovněž muži staršími pětačtyřicet let, dosahuje průměrné sledovanosti 454 tisíc diváků při podílu na publiku více než 11,9 %. Zásah seriálu přesahuje 1,5 milionu diváků,“ sdělila mluvčí České televize Alžběta Plívová.

Nelze se divit tomu, že je seriál tak oblíbený. Hrají v něm velké hvězdy, které se nebojí udělat si legraci nejenom ze sebe, ale také z ostatních. Na koho se můžete při sledování těšit? V hlavních rolích hrají Martin Myšička, David Novotný, Jana Plodková, Eva Josefíková, Jiří Hána Jakub Žáček, Petr Vančura, Václav Kopta nebo Martin Dejdar jako Anton Hrabiš.

Vše o seriálu Kosmo čtěte ZDE

Fotogalerie
16 fotografií