Ridiho manželce Janě (40) před pěti lety našli rakovinu prsu. I když to vypadalo, že manžele zákeřná nemoc ještě víc stmelí, nestalo se. „Snažil jsem se manželce pomoct, ale asi jsem dělal málo. Byl to šok pro oba a já to hůř zvládal. Možná jsem toho mohl udělat víc, víc se starat, zajímat se,“ sypal si tehdy italský kuchař popel na hlavu.

V létě 2014 se Jana dokonce odstěhovala a jejich rozvod se zdál neodvratitelný. Vše se ale oproti všem předpokladům v dobré obrátilo a sympatická česko-italská rodina znovu funguje! Janu i syna Giacoma (10) tak každou sobotu vídáme v barrandovském hledišti taneční soutěže StarDance.

Mačkají pěsti, aby se »Manu« na parketě dlouho udržel. „Na to, že nikdy v životě netancoval, mu to celkem jde,“ chválí chotě Ridiho půvabná žena. „Ale strašně ho to chytlo a pořád trénuje. Doufám, že si konečně zatancujeme i spolu!“ neodpustí si štulec.

Když bojovala s rakovinou, během operace přišla o ňadro. Ale už podstoupila modelaci a má opět pevné trojky, do společnosti tak nemá problém vyrazit v korzetových šatech. „Celou dobu jsem brala hormony, takže mám deset kilo navíc, ale všechny výsledky jsou negativní a to je podstatné,“ svěřila se Jana, která blond barvu vyměnila za zrzavou.

Problémy ve StarDance – Bank přišel o tanečnici!

Taneční soutěž je teprve na začátku a už je tady první odpadlík. Tanečnice Ondřeje Banka (35) Kamila Tománková (38) odstupuje ze zdravotních důvodů. „Výhřez krční plotýnky, který se mi stal při prvním díle letošní StarDance, mi bohužel nedovoluje pokračovat dále. Bolest a omezená hybnost levé ruky jsou problémy, které by pouze snižovaly náš taneční výkon, a proto jsem se rozhodla, že soutěž opustím,“ svěřila se Tománková.

Lyžař ale bude tančit dál, a to s Evou Krejčířovou (36), která v sobotu »dotančila« v páru s Ladislavem Vízkem (61). I u něj přitom byla náhradnicí, a to místo původně nominované Alice Stodůlkové, která zkraje přípravy otěhotněla a nechtěla riskovat...

Fotogalerie
50 fotografií