Neúprosný čas a stres v soutěži MasterChef opět vykonaly své. Na Filipově nervozitě se podepsaly tak, že zazmatkoval a přišel zkrat. Příprava mufloního masa, které si vylosoval, se mu na plotně zvrtla tak, že vaření odnesl ošklivou popáleninou on i nejbližší kameraman. „S mufloním masem jsem nikdy předtím nepracoval, ale rád dělám s červeným masem, takže jsem se toho ani moc nebál. Naopak jsem měl radost, že si můžu zkusit s ním pracovat. Doma si ho běžně neuděláte. To, co se stalo, byl zkrat,“ přiznal po natáčení Filip, kterému pod rukama bouchl papiňák. 

„Chtěl jsem maso v papiňáku zkontrolovat, ale neupustil jsem páru pořádně, otevřel jsem ho a bouchlo mi víko. Všechna ta pára a vývar mi vystříkly přes ruku. Neskutečně to zabolelo. Ta bolest byla v tu chvíli tak obrovská, že jsem to chtěl vzdát. Byl to boj“, líčí Filip s tím, že vypadnout nechtěl ani za nic, přestože s pravou rukou už při vaření počítat nemohl. „Začala se mi strašně klepat a nešlo na to nemyslet. Ale kousnul jsem se a dobojoval jsem to jen s levou rukou, ač jsem pravák,“ dodává. 

Připraví ho popálená ruka o další boj v soutěži? Nebo navzdory indispozici zaperlí a půjde dál? Sledujte dnešní díl pořadu MasterChef Česko už dnes od 21:35 na Nově!

Fotogalerie
7 fotografií