Fear the Walking Dead, který se odehrává v Severní i Jižní Americe, mapuje osudy hrdinů, kteří chtějí před děsivou nákazou pláchnout. Jenže se jim to tak úplně nedaří. Jejich bližní umírají a mění se v chodící mrtvoly.

Seriál se doplížil ke své druhé polovině. Všechny hrdiny vidíme na rozcestí, které rozdělilo nejenom jejich názory na to, jak se se zombiemi vypořádat, ale i na to, jakým směrem se mají vydat. Kdo by se nebál chodících mrtvol?

Zatímco seriál pokračuje ode dneška, kdy se vysílá ve 3:00 v původním znění a ve 22:00 s českým dabingem na televizní stanici AMC, nákaza se šíří světem. Nikdo na světě se jí nevyhne. Co dělat, abyste se nenakazili?

Pozor! Spoiler pro všechny, kteří ještě seriál Fear the Walking Dead neviděli!!!

Blesk.cz má exkluzivní informace o nákaze, která lidi mění v nemrtvé. Kdokoliv, kdo bude kousnut zombií, u toho se nákaza ihned projeví. Každý, koho zombie kousla nebo škrábla, je odepsaný. Jediná šance je useknout celou končetinu, ale výsledek je nejistý. Pro přeživší má Blesk.cz jedinou zprávu: Všichni jsou nakažení! Je jedno, jestli zemřete na chřipku, nebo vás přejede auto. Vrátíte se jako nemrtví a půjdete svým blízkým po masu tak jako tak. Berte tuto informaci v potaz a naložte s ní podle vlastního nejlepšího svědomí.

Fotogalerie
20 fotografií