První řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas měla fenomenální úspěch u diváků. Každý díl trhal rekordy v žebříčcích sledovanosti. A tak je jasné, že Nova chce do druhé řady vybrat koktejl těch nejlepších.

 A mezi ně stoprocentně patří Adéla Gondíková. „Televize v současné době s Gondíkovou vyjednává. Moc o ni stojí,“ svěřil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Adéla ale mlčí jako hrob. Zřejmě na popud Novy nereagovala ani na SMS.

Před devíti lety zářila jako tanečnice v Bailandu. To, že umí i perfektně zpívat, se o ní ví pro změnu z muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové!. Velkým plusem, který si televize uvědomuje, je také Adélina velká fanouškovská základna. A ta se s ní přesouvá jako bumerang z Novy na Primu a naopak. S bratrem Daliborem Gondíkem moderovala Go Go Šou, Rady ptáka Loskutáka i Kolotoč. Také hrála v Ordinaci v růžové zahradě.

Ale to není zdaleka jediné jméno, které má Nova ve svém hledáčku. V druhé řadě by se mohli objevit také Roman Vojtek, Miroslav Etzler, David Gránský, Ivana Jirešová nebo Eva Burešová!

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
11 fotografií