S příchodem Adély Gondíkové a padesátých narozenin, které Jiří Langmajer oslaví už v pátek, dostal jeho život zcela nový směr. Než moderátorku poznal, plácal se prý mezi divadlem, filmovým placem a krachujícím manželstvím.

„Změnila v mém životě všechno zásadní. Byl to zázrak a jsem pánubohu vděčnej, že jsem Adélu potkal. Díky ní jsem si uvědomil, že způsob, jakým žiju, je pro mě smrtelný,“ svěřil se Langmajer v rozhovoru pro magazín Reflex.

S herečkou se Jiří Langmajer začal potají scházet před pěti lety. Jejich milenecká aférka ale brzy praskla a herec dlouho pendloval mezi Gondíkovou a manželkou Kamilou, s níž má dcery Julii a Terezu.

O Adélu bojoval, od manželky utíkal

„Adélu jsem dostal jako dar. Samozřejmě brzo jsem o ni zase málem přišel, protože jsem se choval jako kokot, ale pak teprve začal opravdový boj o život, protože už jsem věděl, jaký ten vztah taky může být. S mou bývalou ženou by takový možná mohl být taky, ale já jsem z něho utíkal,“ přiznal.

Tehdy ho prý zajímal jen chlast a práce. Posledních deset let přežíval v ateliéru v Divadle pod Palmovkou a neustále hledal nějaké nové vzrušení. Potřeboval být pořád zamilovaný, v akci. Dokud nepřišla Adéla...

Aby o ni nepřišel, musel ublížit své ženě. „Musel jsem přijít za ženou, která mě dvacet let držela nad vodou, vychovala dvě úžasný dcery a prožila se mnou příšerný, opravdu příšerný věci, a říct jí: ‚Promiň, jdu pryč‘,“ vysvětlil.

Od manželky skutečně před čtyřmi lety odešel a od té doby nemůže bez Gondíkové pomalu ani dýchat. „Já se bez ní cítím takovej ztracenej. Mám rád, když je mi nablízku. Jsem pak klidnější,“ dodal s tím, že díky ní se na prahu padesátky naučil vážit si volných chvil, které může strávit s milovanou osobou.

CELÝ ROZHOVOR S JIŘÍM LANGMAJEREM ČTĚTE V AKTUÁLNÍM VYDÁNÍ TÝDENÍKU REFLEX

Rozhovor s Jiřím Langmajerem najdete v zítřejším Reflexu.
Autor: Robert Klejch

Fotogalerie
39 fotografií