Když se trenér Jan Vaněk dotázal, co je obsahem jejich sázky, začalo to mezi nimi vřít. Každý totiž říkal něco jiného! „Jirka mi tvrdil, že uplave dva kilometry za dvaapadesát minut,“ řekl Ruda.

To ale Jirku totálně rozzuřilo: „Bylo řečeno dva kilometry za hodinu a možná něco, nebyl specifikovaný čas. Ku*va, nechtěj mě nas*at, nesnáším, když někdo lže. Já vím, do p*dele, co říkám! Rudo, ku*- va, nelži mi do očí, já jsem na to alergický,“ řval jako smyslů zbavený. Jak dopadla hádka mezi Superchlapy, uvidíte už v neděli na FTV Prima.

Sportujte se Superchlapy

Pořad Superchlapi je interaktivní reality show, ve které soutěžící používají k měření sportovních výkonů aplikaci Superlife. Tuto mobilní aplikaci pro Android a iPhone si můžete stáhnout zdarma i vy!

Je nastavená pro přehled o aktivitách, jako jsou běh, cyklistika, koloběh, inline brusle či chůze. Své výkony sdílíte nejen s ostatními uživateli, ale i s vrcholovými českými sportovci. Během každého dílu je vyhlášena motivační výzva, ve které je možné získat body a vyhrát hodnotné ceny.

Trenérova pětapadesátka

Chlapíci se v posledním díle Superchlapů poprali na kole se vzdáleností 55 km! Na tebe čeká stejná vzdálenost, ale rozložená do celého týdne. Troufni si i ty na trenérovu výzvu! Tři cyklisté, kteří v rámci výzvy najezdí nejvíce kilometrů, vyhrávají ceny od FTV Prima!

Fotogalerie
8 fotografií