„A co já s tím, že vy chlastáte? My jsme si sem přišli zasportovat, já jsem na ten minibar nesahal. Tohle není naše věc,“ ohradil se rázně Francouz David s tím, že dluh za zkonzumovaný alkohol v žádném případě hradit nebude! 

Část týmu totiž během prvního víkendového kempu vybílila minibary na pokojích a odjela bez zaplacení. „Vyprázdnili je včetně tvrdého alkoholu, ne jen nějaké lupínky. To, že už na kempu porušili životosprávu, kterou měli dodržovat další měsíc, mě rozčílilo snad ještě víc než to, že tu konzumaci nezaplatili!“ soptil před kamerou trenér Jan Vaněk, kterému se podařilo vybrat peníze jen za jeden vypitý minibar. 

Video
Video se připravuje ...

Superchlapi: Hádka kvůli penězům a vypitému chlastu graduje! FTV Prima

 Druhou částku ze Superchlapů stále doluje, zatím však bezvýsledně... „Takže já jsem kok*t, který to pil. Protože ty to teď říkáš tak, jako by to vypadalo, že jsme to podle tebe vypili všechno jenom my a teď lžeme, a ještě to chceme po vás zaplatit!“ řve Rudolf na Davida. Ten nakonec nevydrží s nervy, vyběhne z místnosti a bouchne dveřmi.

Všechny díly reality show Superchlapi: ZDE

Sportujte se Superchlapy

Pořad Superchlapi je interaktivní reality show, ve které soutěžící používají k měření sportovních výkonů aplikaci Superlife. Tuto mobilní aplikaci pro Android a iPhone si můžete stáhnout zdarma i vy! Je nastavená pro přehled o aktivitách, jako je běh, cyklistika, koloběh, inline brusle či chůze. Své výkony sdílíte nejen s ostatními uživateli, ale i vrcholovými českými sportovci. Během každého dílu je vyhlášena motivační výzva, ve které je možné získat body a vyhráthodnotné ceny. (komerční sdělení)

Výzva Superchlapa Jakuba

Uběhni za 40 minut více než 7 km! Nejlepší tři získají ceny od FTV Prima. Další výzva bude zveřejněna v neděli ve 22:30 hodin po odvysílání pořadu Superchlapi.