Vtipný a duchaplný „kouřící nekuřák a nepijící alkoholik“ - jak se o sobě sám vyjadřuje - dnes pobaví publikum Karla Šípa. Ten si totiž do své dnešní talkshow Všechnopárty pozval svého vrstevníka a kolegu, herce Michala Pavlatu. Řeč jistě nebude jen o postavách, které za svou dlouhou kariéru ztvárnil, popřípadě nadaboval. Určitě dojde i na zdraví. Michal Pavlata totiž vyhrál boj s rakovinou, což je velké vítězství. „Jsem dobře situovaný důchodce a někdo po mně bude dědit, takže se o mě všichni hezky starají,“ žertoval na vážné téma Pavlata ještě v červenci 2015 v rozhovoru pro Blesk. Osud k němu však nebyl příliš spravedlivý. Nyní bojuje s další závažnou chorobou – nevyléčitelnou plicní nemocí, která v Česku ročně zabije 2500 lidí. 

Atmosféru dnešní Všechnopárty prosvětlí a odlehčí atraktivní cestovatelka, světoběžnice, blogerka a dokumentaristka Lucie Radová, která před pár dny oslavila jedenatřicáté narozeniny. Jaké to je, když se pohledná běloška vydá do exotických zemí, kde osamělé atraktivní dívky muži jen tak nepotkávají? „Třeba v Latinské Americe na vás lidi hodně pokřikují a chtějí si vás hned vzít za ženu,“ svěřila se Lucie Radová. Co asi o svých cestách nového prozradí dnes večer Karlu Šípovi?

Moderátor Šíp si pozval i jednoho ze zakladatelů skupiny Tata Bojs, baskytaristu Marka Huňáta známého pod přezdívkou Mardoša. Mezi mládeží oblíbená kapela už brzy oslaví třicáté narozeniny, což Karel Šíp určitě neopomene připomenout. A také se s Mardošou určitě pobaví o nedávno zesnulém Davidu Bowiem, jehož zakladatel Tata Bojs obdivoval.

Mardoša nicméně není jen hudebník, ale i spisovatel. Příběh z jejich nejúspěšnější desky Nanoalbum popsal v knize Nanobook, která se dostala na třetí příčku v soutěži o cenu ministra kultury. A za album Tata Boys obdrželi hned čtyři Anděly. Jak to hudebníci dělají, že jsou tak úspěšní? O tom jistě bude řeč, stejně jako o Mardošově nepříjemném marodění, když se mu zbláznily krevní destičky. 

TATA BOJS - ZPĚV, MALOVÁNÍ A LECCOS DALŠÍHO