Proč se do soutěže o vaření a jídle hlásí jedinci, kteří jsou vybíraví a je mnoho potravin, které nejsou schopni vložit do úst? To je otázka, která zůstává stále nezodpovězena. Středeční hostitelka Kristýna na svém večeru zakusí, jaké to je, když se dospělý člověk dokáže chovat jako malé rozpustilé děcko.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Kdo se nimral v jídle a choval se jako dítě? FTV Prima

Rázná Anna, která vařila hostům v pondělí, má jasno. "Ne. Polívku nemůžu. Já jsem říkala tykev, dýně, lilek, cuketa – absolutně pro mě fuj a nebudu ji jíst ani nadále," zamítne okamžitě možnost pozřít dýňovou polévku.

Namísto toho předvede, jak se chovají malé děti ve školce, když jim něco nešmakuje. Ve žluté dýňové polévce se začne nimrat a lžící kreslit polévkou po talíři. "Anička si dělala sluníčko na talíři z dýňové polívky. Takhle to dělají malé děti, že rozblemcají jídlo po celém talíři, když jim to nechutná," zhodnotí Aniččino chování soutěžící Petr. "Čím je člověk starší, tím víc se vrací do mladých let. Takže dělá to, co dělají malé děti," dodá Lubomír. Na Aniččino umělecké dílo se podívejte ve středu v 17:55 na Primě.

Fotogalerie
1 fotografie