Bytovka, ve které dvojice se čtyřmi dcerami bydlí, žije poměrně komunitním způsobem. Všichni se znají, navštěvují se a navzájem si hlídají děti.

Není tedy divu, že se pár s dvacetiletým věkovým rozdílem seznámil před třemi lety právě v domě. Byli totiž sousedé. „Přišla jsem k Láďovi na kafe, když byla jeho manželka v práci, a nějak se to zvrtlo...“ svěřila se rozesmátá Veronika, která má s Láďou dceru Terezku (9 měsíců). Exmanželka Eva, kterou muž zradil po 16 letech, ale bydlí stále vedle doslova za zdí.

„Moje bývalá sem chodí docela často. Občas mi to leze na nervy, ale to, co bylo, neřešíme. Všechno jsme odsunuli na jinou kolej,“ svěřil Láďa nové mamince Míše.

Ta zažije šok hned druhý den ráno, když najde Láďovu bývalku i s jejím novým druhem ve »své« kuchyni u kafe a cigárka. Zákaz návštěv na sebe však nenechá dlouho čekat a Míša všem sousedům zatrhne vstup do bytu bez dovolení.

VERONIKA A LÁĎA Z BRUNTÁLU

Početná rodina žije v malém bytě 2+1 v Moravskoslezském kraji. Veronika (26) je na mateřské dovolené s nejmladší Terezkou (9 měsíců), kterou má s manželem Láďou (46). Vedle toho vychovává Nikolku (5) z prvního vztahu, kterou si její současný muž osvojil, a tříletá dvojčátka Janičku a Lucinku, jež mají také jiného otce.

MÍŠA A MIREK Z DĚBOLÍNA

V rodinném domku v malé vesnici v jižních Čechách žije Míša (25) s manželem Mirkem (35) a jedinou dcerou Aničkou (6). Maminka pracuje jako dělnice, vyrábí součástky do aut, její muž se živí jako instalatér. Pár tvoří už 11 let. Často se hádají kvůli maličkostem. Nejvíc Míše vadí, že Mirek tráví víc času s kamarády než s rodinou.

Fotogalerie
5 fotografií