Taneční večer zahájila dvojice Radek Banga s partnerkou Terezou, kteří se vlnili v rytmu salsy na píseň La Bomba. Stačilo pár rozvlněných pohybů v bocích romského zpěváka a publikum se dostalo do varu. V druhé polovině večera předvedli quickstep a od poroty dostali čtyři devítky. Fanoušci na sociální síti ale nesouhlasí. „Nádherné! Tančili to s takovou chutí a radostí! Krásné, měli dostat desítku!,“ postěžovala si divačka Pája, se kterou souhlasilo mnoho dalších.

Jitka jako ladná laň

Jako ladná víla po parketě létala sexy Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem, kteří si od poroty za svůj půvabný valčík vysloužili první desítku večera. Zdá se, že herečka by si získala porotu, i kdyby se po parketě jen prošla. Za profesionálně odtančenou rumbu dostala s Markem druhou desítku večera.

Hromotluk Pavlásek

A konečně se na parket dostal nejdiskutovanější (ne)tanečník celé historie StarDance Lukáš Pavlásek. Nad jeho pohyby ve stylu medvěd brtník, kterými se snažil napodobit quickstep, se tentokrát slitovala i porota a jeho pozoruhodný výkon ohodnotila vysoce. Oproti minulému kolu, kdy chtěli porotci divákům naznačit, že Pavlásek do této soutěže skutečně nepatří, ho dnes večer ohodnotili 21 body.

Během druhého tance, kdy s partnerkou Lucií tančili salsu na legendární beatlesácký hit Hey Jude!, Pavlásek opět prokázal, že je zcela mimo mísu. Ať se snaží, jak se snaží, lepšího tance než nerytmického hopsání se od Lukáše už nejspíš nedočkáme. A diváci na sociálních sítí se opět bouří. „Lucka super, ale Lukáš skáče jak nadmutá koza a není si vůbec jistý. Sráží fakt super tanečníky, kteří si to zaslouží,“ myslí si Romana.

Miláček publika Maruška

Zpočátku taneční dvojici Marii Doležalové s Markem Zelinkou nedávali diváci moc velkou šanci na úspěch, ale jak se zdá, kolo od kola si získávají větší sympatie. Ze všech párů po své rumbě posbírali z parketu nejvíce plyšáků a co víc, Maruška s Markem jsou podle sázkových kanceláří horkými adepty na vítězství.

Marušku nemilují jen diváci, ale už i porota. Jejich valčík předčil i výkon sexy Schneiderové a byl ohodnocen jako nejlepší valčík historie StarDance. Se čtyřmi desítkami se alespoň v očích porotců opět přiblížili vítězství.

Fotogalerie
9 fotografií