Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Které hvězdy StarDance stále tančí? Přijdou si na pěkné peníze!

/
  • Které hvězdy StarDance si vydělávají tancem?
    11. prosince 2015 ● 19:15

    Poslední řada taneční soutěže StarDance už bude brzy znát své vítěze. Jestli se ale váš favorit mezi finalisty nedostal, nezoufejte – třeba ještě budete mít příležitost spatřit ho tančit! Některé hvězdy minulých šesti řad totiž dodnes s tancem vystupují a dokonce si přijdou i na slušné peníze. Podívejte se, komu pořad StarDance změnil život!

  • 1.

    Mahulena Bočanová

    Mahulena Bočanová ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Mahulena Bočanová (48) s Jaroslavem Kunešem (43) měli po soutěži rozvrh pěkně nabitý. „Máme připravený hodinový program a dáváme i lekce. První rok jsme měli kolem dvou set akcí. Teď už je toho méně, ale pod třicet vystoupení nejdeme,“ prozradila před časem herečka deníku Aha!.

    Mahulena soutěžila v roce 2006 a vypadla v pátém kole. Podle jejích slov si za vystoupení účtuje i 30 000 korun, takže pokud tančí 30x ročně, přijde si na hodně pěkných 900 000 Kč.

  • 2.

    Roman Vojtek

     

    Roman Vojtek ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Také Roman Vojtek (43) s Kristýnou Coufalovou (30) tančili v první sérii soutěže v roce 2006. A dokonce tehdy vyhráli! Dnes tančí už pouze jednou nebo dvakrát za rok, ale přivýdělek je to i tak pěkný. Za číslo dostávají dokonce ještě více než Mahulena a Jaroslav – až 40 000 Kč.

  • 3.

    Taťána Kuchařová

    Taťána Kuchařová ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Taťána Kuchařová (27) si s Janem Onderem (30) v roce 2013, v šesté řadě soutěže, vytančila krásné druhé místo. Jedna z nejkrásnějších žen planety je díky svému umu stále vyhledávanou tanečnicí. Dosud ji na parketu doprovázel její původní tanečník ze soutěže, Honza Onder. Teď už je ale všechno jinak.

    „Mám nového tanečního partnera Edu Zubáka, s nímž tančím především argentinské tango,“ prozradila na sebe Táňa. A v nadcházející plesové sezoně se prý ani ona nudit nebude. Čekají ji hned tři předtančení.

  • 4.

    Dana Batulková

    Dana Batulková ve Stardance
    Autor: archiv Blesku

    Dana Batulková (57) ale na rozdíl od Táni Honzu Ondera (30) k vodě nepustila. „Pořád spolu vystupujeme a tančíme. A hrozně nás to baví. Už je to sedm let a lidi nás stále zvou,“ pochlubila se pro Aha! Batulková.

    S Janem Onderem v roce 2008 třetí řadu StarDance dokonce vyhráli. Také ona si prý každoročně přijde na několik zajímavých možností si tancem něco přivydělat…

  • 5.

    Jolana Voldánová

    Jolana Voldánová ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Jolana Voldánová (46) se svým tanečním partnerem Janem Tománkem tančí už neuvěřitelných 9 let! „S Honzou stále dostáváme zakázky. Devět let to tak funguje a je to velmi osvěžující. Stále nás zvou, nezapomněli na nás,“ svěřila se moderátorka. Podle deníku Aha! si s Janem přijdou i na 40 tisíc za vystoupení. A to vůbec není špatné…

    Za úspěchem ale stojí perná dřina. Jolana musí před vystoupením pečlivě trénovat. V soutěži StarDance účinkovala už v první řadě z roku 2006, takže musí pravidelně osvěžovat paměť a techniku. Tehdy sice vypadla ve 4. kole, roky tréninku se ale ukázaly jako dobrá taktika – během plesové sezony se pro ni a Jana vždycky nějaké to vystoupení najde.

  • 6.

    Alexandr Hemala

    Alexandr Hemala ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Alexandr Hemala (63) se se svou tanečnicí Jitkou Šorfovou (37) příliš daleko nedostal. V soutěži z roku 2010 vypadli už ve druhém kole.

    „Dva až tři roky po soutěži jsme tancovali, ale teď mám dvouletou pauzu. Už bych to asi moc nezvládal,“ přiznal bývalý moderátor deníku Aha!. Čas od času si ale stejně s Jitkou něco přivydělali.

  • 7.

    Jana Doležalová

    Jana Doležalová ve StarDance
    Autor: archiv Blesku

    Krásná modelka Jana Doležalová (34) se zúčastnila třetího ročníku soutěže s tanečníkem Michalem Necpálem (28).  „Tančili jsme asi tři roky na plesech a společenských akcích,“ pochlubila se Miss ČR 2004 Aha!. Přišli si tehdy asi na 15 000 za vystoupení. 

    „Potom to ustalo, protože byly na obrazovce další tváře. Měli jsme několik vystoupení za sezonu. Šla bych do toho znovu, bylo to super,“ zasnila se modelka. Tak co, nechtěl by někdo na plese Janu?

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

petrfanda: https://www.youtube.com/watch?v=azFc3iFNsA0

(12. 12. 2015 13:26)

pupidupio: Parlament a Senát sedí, hádá se, žere a hulí v předsálí, věčně napomínaní jako frackové ve školičce a sní za prachy o postu na Hradě, i Miloš v lavici roky snil. Darmožrouti!

(11. 12. 2015 23:50)

pupidupio: No do tvé to jistě nebude, to ví celej Blesk.

(11. 12. 2015 23:46)

villi: DO ČÍ ZÁBAVY??

(11. 12. 2015 20:49)

jarys5: Proč jste se nezeptaly Taťány Kuchařové, kolik si vydělala tancováním ve StarDance, jako předchozích? Závist? Ona má jiné předpoklady se uplatnit se ve společonsti! Pomoc lidem, kteří ji potřebují. Viz. Senioři

(11. 12. 2015 19:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy