Pětice antihrdinů se ve středu setkala s první výzvou. Čekala je práce na jatkách a ve vepříně. Sami jste mohli vidět jejich reakce na to, co je čekalo. Co se ale do prvního dílu nevešlo?

Jirka, dabér Rona Weasleyho, se tvářil, jako by už snad na jatkách někdy pracoval. Práce mu šla od ruky a nebál se za ni vzít. Úplně to tak ale nebylo. "To, že na obávané střevárně skončil Jirka, nebyla náhoda. Byl vyhlášen šéfem jatek jako nejhorší pracovník prvního dne a to ho strašně naštvalo. Protože jeho děda byl řezník, bral to strašně osobně," uvedl zdroj z natáčení. "Jirka miluje maso a navíc chtěl být ze všech nejlepší. Úkolem bylo ořezávat maso od kosti a flaksy z kýt. No a nejlepší v tom byl Renato. Jiří se podle mínění šéfa jatek příliš nebezpečně oháněl nožem a odřezával se šlachami i kusy libového masa," dodal zdroj.

Yeni s Nicol se zase musely vypořádat s prací ve vepříně, kde se kvůli hygieně musely celé osprchovat. A to, že holky zdržovaly, také nebyla náhoda. "On ten vepřín, odkud vozí prasata na porážku, nebyl úplně blízko Hlavečníku. Hlinsko je vzdálené 80 km. Muselo se tedy stávat ještě dřív. Navíc cestou řidič zabloudil a kodrcali jsme se po rozbitých silničkách Vysočiny. Nálada byla pod bodem mrazu," vysvětlil zdroj. Nicol s Yeni se sprchovat odmítaly, a tak jim štáb musel pohrozit smlouvou, kterou před natáčením podepsaly. "Nikdy jindy to nebylo třeba. Holky se podvolily, ale pomstily se tím, že jim sprchování, fénování a převlékání do pracovního trvalo dvě hodiny."

Při natáčení také probíhaly menší či větší šarvátky mezi samotnými aktéry. "Byli schopni se pohádat kvůli neuvěřitelným věcem. Tak například - scéna z dílu Na jatkách, kdy jedou na kolech do Hlavečníku. Pohádali se o to, kdo na jakém kole pojede," dodal zdroj s tím, že to občas bylo jako natáčet s dětmi z mateřské školy.

Fotogalerie
13 fotografií