Takové výsledky nikdo u televizních obrazovek ani v tanečním sále nečekal. V sobotu večer vypadl ze soutěže StarDance Marek Taclík, s čímž nesouhlasí většina ostatních diváků.

„Rozhodla jsem se, že na StarDance už koukat nebudu. To, že vypadl Taclík, a ne Pavlásek, mě pěkně naštvalo. Má to být o tanci, ne o hloupé zábavě. Ani jako bavič mě nebaví, je to ubohé,“ zuří divačka na sociální síti.

„Je mi líto, že jste byli, Marku a Martino, vyřazeni vy místo páru s panem Pavláskem. Tanec je noblesní záležitost a ta se pana Pavláska naprosto nedotýká. Vypadli jste nespravedlivě, stejně jako před vámi paní Cajthamlová,“ stěžuje si další.

A takových, kdo by nejraději viděli z kola ven Lukáše Pavláska, je víc. „To, že StarDance vybrala letos p. Pavláska, je naprosté šlápnutí vedle. To není ani k smíchu, ale spíše k pláči. Nechápu, jak mohou lidé takovému nešikovi posílat hlas.  Ani se nedivím, že p. Taclík odejde pryč, musel se cítit asi dost blbě. Dře jak kůň a nakonec vypadne a zůstane naprosté nemehlo,“ popsala svůj pocit ze soutěže další žena.

„Mrzí mě, že Marek s Martinou byli vyřazeni, a nechápu, jak lidi můžou být s prominutím tak blbí, že tam ještě furt drží Pavláska,“ bouří se divačka. Tak uvidíme, zda tyto nespokojené reakce lidí ohledně StarDance nakopnou Lukáše Pavláska, aby konečně přestal na tanečním parketě dělat hlouposti a začal tančit...

Nakonec přece rozhodují diváci svými sms hlasy, tak uvidíme...

Kdo měl podle vás ze StarDance vypadnout?
Celkem 11880 hlasujících

Fotogalerie
11 fotografií