Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sabotér z AZ-kvízu není jediný: Podívejte se na NEJvětší televizní exoty Česka!

/
  • Největší exoti české televizní zábavy...
    Největší exoti české televizní zábavy... (archiv)
    23. září 2015 ● 15:35

    V poslední době se roztrhl pytel s lidmi, kteří se chtějí mermomocí dostat do televize a jsou schopni pro to udělat vše. Dokonce se i zesměšnit. Proč ne? Tak se do povědomí diváků zapíšou přece nejvíc...

  • 1.

    Darja z Prostřeno!

    V televizní soutěži Prostřeno se předvedla mladá soutěžící Darja, která se při vaření smála takovým způsobem, že nemohla ani stát. A to vše se odvysílalo v televizi. Ale jak sama řekla, situaci schválně před kamerou zveličila a naplno si to užívala. Opravdu?

     

  • 2.

    Na kachnu šla s nůžkami

    Úmysl pohostit protihráče byl dobrý. Ale co ta příprava? Světlovláska Nikola udělala ostudu všem blondýnám. Na kachnu si nachystala nůžky a aniž by ji rozmrazila, chtěla ji porcovat... a ono to moc dobře nešlo.

     

  • 3.

    Ladislav z AZ-kvízu

    Současným hitem internetu se stal Ladislav Zibura z Brna, který se rozhodl trochu zatrollit v AZ-kvízu.

     

     

  • 4.

    Legendární VABANK a soutěžící Růža

    Pamatujete si soutěž Vabank? Tam se musely provádět fyzické výkony a soutěže na čas. Legendární se stala soutěžící Růža, která si to, i když jí to moc nešlo, pořádně užila. 

  • 5.

    Kluk s řetízkem

    V minulých dnech byl hitem internetu Pavel Bureš alias kluk s řetízkem, který ukradl babičce a pak ho dal do jiného hrníčku. Podle všeho Pavel před kamerou přeháněl schválně, aby byl zajímavý. Stálo mu to za to?

     

  • 6.

    DOREMI - zpívající pár

    Televizní soutěž DoReMi byla svého času velmi oblíbená. Jen těžko se dá uvěřit, že něco takového se vysílalo v televizi. Koukněte na video.

     

  • 7.

    Anička Dajdou

    Do srdcí všech fanoušků Superstar se zapsala jistojistě i pseudozpěvačka Anička Dajdou, jejíž hláška „Je to váš názor, ale špatný názor“ odzbrojila většinu republiky.

     

  • 8.

    Exot z TALENTU

    O pozornost se postaral také „zpěvák“ Jozef Pátrovič, který svojí arogancí odzbrojil i Lucii Bílou, která se mu naivně snažila pomoct. Svoji účast v soutěži zopakoval ještě několikrát.

     

  • 9.

    Opilá účastnice Výměny manželek

    Opilá Gábina nejdříve zaujala ve Výměně manželek. Pak dělala ostudu v soutěži Čtyři svatby a nakonec svoji televizní kariéru završila v Prostřenu. Tam už ale nepila a chovala se ukázkově.

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

panmichal:  Gábina luxus kočka...

(23. 09. 2015 21:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy