Od začátku říkala Kristina o nemytém Jiřím, že je neskutečný lempl. Po natáčení ale přitvrdila a naznačila, že líný není jen Jiří, ale i Jarka. "Měli plesnivý stěny, nevymalováno, stěny oskákaný od psů a oni neměli ani potřebu si to tam udělat hezký," uvedla pro TV Nova.

Jarka se ale brání. Baráček byl pronajatý a oni nemohli bez souhlasu majitelky udělat takové úpravy, aby vlhkým stěnám a tím i plísni zabránili. "Nemohli jsme ani malovat. Ale už jsme se přestěhovali," říká. Diví se však, že Kristina má tolik drzosti a dovolí si kritizovat něčí nepořádek. "V tom pokojíčku, to byla Hirošima hadr. Bordel na podlaze, chlupy," svěřila se Jarka.

Hádka o tom, kdo je větší bordelář, brzy nabrala na obrátkách. "Neměla vysavač. Za 10 dní jsem tam nenašla vysavač. Zametla jsem asi dvakrát. Chodili tam z venku v botech. Všude byl píseček a chlupy od psů. Já nejsem uklízečka, abych tam lezla každý den po zemi a zametala," kontrovala Kristina.

Pak přišel Jarčin útok do nejbolestivějšího místa. Strefila se do Kristinina staršího syna. Prý potřebuje psychologa. "Trvám na tom, protože to dítě je umíněný a chtělo by to řešit, jestli tam není tenhleten problém," řekla s tím, že nikoho nechce ranit, ale že by to všem mohlo prospět. "Já si myslím, že by psychologa potřebovala Jarka. Mluvili jsme o tom se specialistou a kluk prochází normálním vývojem," uzavřela diskuzi Kristina.