Středeční Prostřeno mělo opravdu pikantní nádech. Když soutěžícímu Tondovi zavolala jeho přítelkyně, zřejmě pro pobavení ostatních soutěžících dal svůj mobil na hlasitý odposlech, aby to všichni slyšeli. Jeho přítelkyni se nelíbilo, že s ním v pořadu soutěží také blondýnky, o čemž ji v pondělí informoval.

„Jakou blondýnu, já si tady nikoho neprohlížím. Co jako děláš?“ zkouší to Tonda. „No co já vím, koho tam máš?“ Tonda se jí marně snaží vysvětlit, že mezi ním a blonďatou soutěžící Luckou, která v tu chvíli zrovna nesedí u stolu, nic není. „Kvůli natáčení trochu žárlí. Žárlí na blondýnky,“ vysvětluje pak do kamery Tonda, který ze své přítelkyně udělal hlasitým odposlechem husu před celým národem, ačkoli její jméno nepadlo.

„Však neboj, já ti to jednou vrátím, až se z toho pose*eš,“ ozvalo se totiž z telefonu a Tonda jen lapal po dechu. Ostatní v tu chvíli vybuchli v hurónský smích. Další ze soutěžících pak ochotně všechno povyprávěl blonďaté Lucce, která naoko nemohla uvěřit, na druhé oko však bylo vidět, že jí to zalichotilo.

Jestli Tondův vztah projde Prostřeno-testem, či zda se budou výlevy jeho přítelkyně stupňovat i nadále, uvidíte v dalších dílech kuchařské reality show na FTV Prima.