Krabice a chladné ulice vyměnila L. Hrůzová před rokem za střechu nad hlavou v podobě malé místnosti v domku, který je blízko zámku v Bartošovicích. „Já bych brala cokoliv a on se naskytl zrovna zámek,“ pochlubila se v medailonku zpěvačka.

Dovnitř svého království však nemohla pozvat ani televizní štáb, jelikož by se tam všichni nevešli. Jejím obydlím je totiž přízemní místnost, kterou si Hrůzová zařídila z toho, co se kde naskytlo. V jedné části místnosti je postel, před ní stojí oválný skleněný stolek, plný zápisníků, tužek a poznámkových bloků. Uprostřed stojí monitor a klávesnice.

Vedle postele má Lenka repro bednu a malou obývací stěnu. V druhé části místnosti je šatní skříň, lednice a spíž. U vchodových dveří pak na zemi stojí zrcadlo a na stěnách visí obrazy. „Domov pro mě znamená místo, kde člověk cítí, že tam patří,“ přiznala smutně Hrůzová, která je doma právě v tomto příbytku.

Teď se ale její situace může obrátit o sto osmdesát stupňů. Doslova přes noc se z bývalé bezdomovkyně stala milionářka. Jenže protože neměla peněz nikdy dost, nasekala si za svůj dosavadní život dluhy, zvlášť pak na zdravotním a sociálním pojištění, na které vyhrané peníze padnou. „Kdybych vyhrála, splatila bych své dluhy,“ svěřila se Blesk.cz Lenka těsně před finále. Otázkou tedy zůstává, zda jí po uhrazení veškerých závazků ještě nějaké finance vůbec zbudou.  

Video
Video se připravuje ...

Hrůzová ukázala, jak bydlí. Nova TV