„Budu zpívat písničku Vrať mi ty hvězdy, vybrala jsem ji kvůli mému kamarádovi, který tu dnes měl být se mnou, ale zemřel,“ spustila Adéla před porotou, která ihned zpozorněla. „Pohádali jsme se, odešel do práce a druhý den jsem se dověděla, že Zbyněk umřel. Zabili ho spolupracovníci na stavbě. Opili ho a zapnuli mu plyn,“ vyprávěla s pláčem mladá zpěvačka.

Se smrtí přítele Zbyňka (†21) se dodnes nesmířila. „Ještě dlouho po tom se jí o něm zdálo, pořád plakala, byla z toho zničená. Začala jsem s ní proto chodit na psychiatrii,“ svěřila se Blesku Adélčina maminka Táňa. Jestli s písní pro Zbyňka mladá zpěvačka postoupí do semifinále, uvidíte už zítra večer na Primě. 

Mají ho za sebevraha!

Proč a jak Zbyněk skutečně zemřel, to zatím Adélka ani Zbyňkovi nejbližší přesně nevědí. A děsí se, že ani nebudou! „Vyšetřuje se to zřejmě jako sebevražda, protože Zbyněk se hodně trápil. Zemřel mu otec, na kterého byl fixovaný, neměl moc peněz a ještě pomáhal vlastní matce, žili z ruky do huby. Nikdo z jeho okolí tomu ale nevěří,“ prozradila Adélčina maminka s tím, že u nich na Teplicku Zbyňkův případ není ojedinělý. „Je strašné, co se tady děje. Sami na tom nejsme nejlépe. Vychovávám Adélku a její čtyři sourozence sama,“ posteskla si paní Šimonová, která své děti musí uživit z invalidního důchodu. Adélčina případná výhra by proto celé rodině přišla vhod.

Už druhá smrt v soutěži

Příběh zavražděného Zbyňka není jediným případem, kdy show Česko Slovensko má talent obešla »zubatá«. Letos v červenci tragicky zahynul transvestita vystupující pod jménem Sofi a Monstrozi (†34) jen pár dní poté, co vystoupil na konkurzu. Skutečnost je o to fatálnější, že ve svém čísle tanečně ztvárnil smrtku...

Fotogalerie
4 fotografie