Vila VyVolených má nového obyvatele. Nejde však o Honzu, kterého si do reality show vybrali sami ostatní soutěžící, ale o fiktivního Davida. Ten se do Vily dostal z mysli zoufalého Ládíka.

Bolestivý palec od Nikol

Ládíka zamrzel při zúčtovaní palec od Nikoly. Pořád se s ním nedokázal smířit. „Depka ještě pořád pokračuje nějakým způsobem. Hodně nad tím přemýšlím, co se stalo, respektive co se děje,“ řekl zdeptaný soutěžící ve zpovědnici.

Mluví si sám pro sebe

„Myslel jsem si, že mám s Nikol nějaký vztah. Palec bych v budoucnu čekal spíše od Vlada,“ dodal. A pak začal rozhovor, který Vila ještě nezažila. „Ahoj Davide, jak se máš? Ty mě určitě pochopíš. Jak se ti líbilo venku? Zapařil jsem venku s normálníma lidma,“ začal si Ládík povídat sám pro sebe. „To ti tak závidím,“ dodal.

Je mi tě líto, Láďo

„Mě je tě hrozně líto, Láďo. Musíš tady být zavřený s takovýma ichtylama , které máš rád, které se snažíš mít rád, to bych nepřežil,“ mluvil dál. Ládík má evidentně dost. Poté, co předvedl zběsilý striptýz a líbačku s Vladkem, jde o jeho nejpodivnější extempore.

Fotogalerie
5 fotografií