Když v sobě dospívající Vladko našel odvahu a svěřil se se svou odlišnou sexuální orientací matce, nedočkal se pochopení a podpory, které mu měla matka jako ten  nejbližší člověk v životě poskytnout. Místo toho ho ona nutila lhát a tajit, že je gay.



Prý ho chtěla ochránit, ale z jejích slov lze vycítit i to, že chtěla chránit také sebe před pomluvami okolí. „Byl to pro mě velký šok, bála jsem se předsudků. Vladko chtěl neustále říkat pravdu. Přiznávám, že jsem ho to nutila tajit kvůli našemu okolí. Lidi nejsou tolerantní, navíc jsme celá rodina silně věřící. Jsem ale ráda, že mi nelhal,“ řekla Blesk.cz Vladkova matka.

Vladko musel také bojovat s matčinými milenci, kteří dělali Vladkovi přechodné strýčky a tatínky. Protože se rodině peněz nedostávalo, musel po nich dědit oblečení, aby se ušetřilo.

Málo tolerantní bylo jeho okolí i k jeho partnerům. „Můj přítel byl pro ně prase a já jsem byl jen ozdobný diamant na jeho krku. Ale nejhorší bylo, když mě někdo považuje za hloupého. Vím velice dobře, co dělám. A nejstrašnější bylo, když mě moje rodina považovala za blázna,“ svěřil se Vladko během nynějšího pobytu ve vile VyVolených.

Že je pro Vladka veškeré vzpomínání velmi bolestné, dokazují jeho emotivní výstupy vždy, když o něčem z minulosti začne. Hysterický pláč a křik jsou u něho na denním pořádku.

Nejinak tomu bylo, když se Vladkova matka objevila v úterý v přímém přenosu VyVolených. Přestože Vladko říká, že jeho současný život je jeho matka, kterou miluje, její návštěva ve studiu ho opět rozrušila. Když na něj jeho matka promluvila první slovo, Vladko okamžitě propukl v pláč.

Zapřel své příbuzné

Ještě předtím se ve veřejném výstupu zřekl všech ostatních příbuzných. Svého bratra označil za bývalého bratra, svou sestru za bývalou sestru. "Zapírám vás, s klidným svědomím, i když rozrušen. Nechci vás nikdy vidět. Žijte si svoje životy," vzkázal Vladko ze zpovědnice VyVolených.

Video
Video se připravuje ...

Vyvolený Vladko dostal ve vile hysterický záchvat! archiv FTV Prima

Fotogalerie
10 fotografií