Z umaštěného venkovana, kterému čouhala sláma z bot, se stal nejen elegán oblečený za statisíce, ale dokonce ho pozval ke spolupráci politik Vít Bárta (38). „Nemůžu vám říct žádné podrobnosti, proč jsem tam byl. Prozradím vám jen to, že mě pan Bárta chce na billboardy,“ vysvětlil Blesku farmář.

Ženy se s ním chtějí... fotit

Ještě před časem soutěžící z Farmáře, které bojovaly o Indiánovo srdce, o něm říkaly, že se nemyje a poněkud zavání. Na akci v proslulém pražském podniku by ho ale už zřejmě nepoznaly. Honza totiž dorazil ve svatebním obleku, v němž se v březnu ženil, a na ruce mu svítily luxusní hodinky. „To je dárek od Renaty. Od ní jsem drahé dárky dostával často. A když jsme někam šli, tak mě cepovala, co si mám obléct,“ prozradil Blesku Pokorný a dodal, že je soud ještě pořád nerozvedl.

Rozruch vyvoněný farmář nezpůsobil jenom na párty, ale i ve Sněmovně, kam si ho pozval Vít Bárta. „Jen co jsem vešel dovnitř, sběhly se kolem mě nějaké ženy a dohadovaly se, zda jsem to opravdu já. Když jsem přiznal, že jsem farmář z reality show, fotily se se mnou,“ prozradil Blesku Honza, který se nebrání ani páté svatbě.

Fotogalerie
12 fotografií