Na krásu Gábiny Gunčíkové upozornila i porotkyně Gábina Osvaldová, která jí pochválila nejen zpěv, ale i vzhled. Gábina tak v soutěži tasí i ženské zbraně, to nezapomněla opomenout ani moderátorka Tina. "No, dneska v tom nejsem sama," odpověděla ji pohotově Gunčíková a ukazovala na prsa moderátorky Tiny.

Tině to v neděli slušelo, nejen že zvolila  šaty ze kterých se jí dmulo bujné poprsí, ale odvázala se i divokými legínami. Ty jí svůdně obeply pozadí a Tina konečně ukázala křivky krev a mlíko. Moderátorka pochlubila shozenými kily a štíhlejší postavou. Tinin outfit ocenil i porotce Palo Habera. Její legíny zhodnotil jako dobré tetování.

Fotogalerie
15 fotografií

Na Zeťovou hned v úvodu upozornil Leoš Mareš, který Helenu vyzval, aby vstala. "To si nemůžete nechat ujít, je to krása," chválil Mareš výběr Heleniny minisukně. Nejdříve se zdráhala, ale pak se smíchem vstala. Zelený kus látky připomínal spíše pásek, než opravdovou sukni.

V SuperStar je tak na co se dívat. Uvidíme, jestli pošlou odhalená ňadra a dlouhé nohy Gábinu Gunčíkovou i do finále SuperStar. Jediná zástupkyně ženského pohlaví by si to jistě zasloužila i za svůj zpěv.