V pondělí 9. května si v SuperStar zřejmě popláčou všichni slovenští fanoušci, a to až jim vypadnou poslední dva soutěžící a zbylá pětka bude tvořena pouze z českých účastníků - Alžběty Kolečkářové, Michala Šepse, Gabriely Gunčíkové, Petra Ševčíka a Martina Kurce.

Jelikož minulý týden dostal Martin Harich divokou kartu, večer vypadnou ze SuperStar dva soutěžící a dost reálně hrozí, že to budou oba slovenští kluci, jelikož měli podle uniklých výsledků z diváckého hlasování nejméně zaslaných SMS.

Konec pro Markízu?

To by pro slovenské kolegy z TV Markíza byla pořádná katastrofa. Kdo by dál sledoval SuperStar, bez účasti domácích soutěžících? Toho se televize zatím neobává a pevně věří, že se slovenští diváci vyburcují a budou pro své koně v soutěži dále hlasovat.

"Postup v SuperStar mají v rukou zejména diváci. Na nich závisí, kdo postoupí a kdo zvítězí. V případě, že naši diváci budou chtít udržet ve hře Slováky, určitě je budou podporovat SMS hlasy," věří mluvčí televize Markíza Oľga Dúbravská.

Fotogalerie
12 fotografií

Pro Slováky by to byla další bolestivá rána, která by jim byla od Čechů udělena. Nejdříve jsme je porazili v hokeji, nyní bychom je porazili na poli hudebním tedy v SuperStar. Tím, že jim vyšachujeme ze hry soutěžící. Slováci s tím ale stále mohou něco udělat, posílat hlasy. Vždyť čas mají do dnešní osmé hodiny, s neúčastí ve čtvrtfinále na MS v hokeji už nic udělat nemůžete, ale stále máte naději na udržení v Česko Slovenské SuperStar. Bratia, do toho!