Večírky, které se konají jako rozloučení s vyřazenými finalisty Česko Slovenské SuperStar, upadají. Dříve se na párty potkávali noví soutěžící s účastníky Super Star z předchozích ročníků a začínající zpěváky chodila podpořit celá porota. V poloprázdném prvním patře Hard Rock Café ale zábava skomírá týden od týdne.

„Soutěžící mají hrozně nabitý program, minulý týden byli v jednom kole, tak je to trochu zmáhá,“ vysvětlovala Blesku koordinátorka Lucie Juráčková. Věčný koloběh, který pro soutěžící trvá už několik měsíců, by byl náročný i pro staré harcovníky. Přesto v minulých soutěžích měli finalisté energie na rozdávání. „Je to bída, nikdo se tu nebaví. Každý kouká splnit povinnost a jít se bavit někam jinam,“ shodují se lidé ze štábu.

Fotogalerie
23 fotografií

Důvod, proč se finalisté nebaví, je i v tom, že si na párty nesmějí vzít známé a rodinu. „Za každým finalistou jezdí rodina a kamarádi, kolikrát z velké dálky, chtěli by s nimi chvíli posedět. Oni ovšem na párty nemají přístup, protože je kapacita omezená,“ řekl Blesku jeden z členů štábu. „Soutěžící je potom oknem vyhlížejí a pokřikují na ně, většina se pak po anglicku vytratí,“ dodal.