Finalistce soutěžě Česko-Slovenské SuperStar Dominice Staré (16) zazvonil v pondělí ve čtyři hodiny telefon, kdyby věděla, co se dozví, nikdy by ho nezvedla. Jeden z novinářů jí oznámil, že na internetu už jsou výsledky a že právě ona dnes večer vypadne! Jaké byly její reakce a co si o celé kauze myslí prozradila v rozhovoru pro Blesk.cz

Dominiko, co si myslíš o celé kauze Hacker a o prozrazení výsledků hlasování?

Tak tohle vůbec neřeším, je mi to jedno. Už na to nechci myslet.

Ptám se proto, že jsi prý v pondělí odpoledne věděla, že vypadneš.

Ano, to je pravda. Asi okolo čtvrté hodiny mi zavolal jeden novinář a ptal se mě, co budu zpívat za labutí píseň na rozloučenou. Že prý ví výsledky a že bych měla vypadnout já.

Jaké byly tvé reakce?

No byla jsem v šoku, samozřejmě jsem z toho byla smutná. Zbylé odpoledne a celý večer jsem se na to psychicky připravovala, abych se pak večer na podiu nerozbrečela.

A co ostatní finalisté, věděli to?

Ano věděli, bavili jsme se o tom. Všichni mi říkali, ať si z toho nic nedělám, že všechno může být jinak. Snažili se mě nějak psychicky podpořit, ale když se dozvíte takovou věc, těžko pak myslíte na něco jiného.

O to větší překvapení asi pro všechny bylo, když vypadl Jan Bendig.

To, že vypadne Honza, tak to z nás opravdu nikdo nečekal, počítala jsem s tím, že vypadnu já a byla jsem s tím smířená, když jsem pak slyšela své jméno a že postupuji, byla jsem hrozně překvapená!

A co budeš dělat, když ti příští pondělí opět někdo zavolá a řekne výsledky?

Jednoduše nezvednu telefon, nechci to vědět dopředu, kdo z nás by měl vypadnout. Budu se snažit se tomu vyhnout, nechci něco takového zažít podruhé.

Fotogalerie
3 fotografie

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku