Na začátku to vypadalo na jasnou záležitost. Skromný zpěvák Martin Chodúr všechny natolik ohromil svým talentem, že se zdálo, že o vítězi Česko Slovenské SuperStar je více méně jasno.

Fotogalerie
6 fotografií

Jenže zatímco u dalších finalistů, jako je třeba Miro Šmajda nebo Dominika Stará, má jejich výkonnost prudce vzrůstající tendenci, u Chodúra je to přesně naopak. A kdyby jen to. Na začátku milý a skromný Martin se změnil v nezdravě sebevědomého frajírka, který spratkovsky hledá chyby všude jen ne u sebe.

To ukázkově předvedl v posledním kole, kde svůj nepříliš invenční a kvalitní výkon svedl na kvalitu písniček Michala Davida. „Ty písničky jsou strašné. Vůbec jsem se s nimi nedokázal ztotožnit,“ prohlásil Chodúr. A jeho výrok šokoval i ostříleného hudebního barda Michala Davida. „Ten kluk ještě nic nedokázal a už si takhle dovoluje urážet?“ kroutil nevěřícně hlavou David nad jeho výroky.

Chodúrománie už ale pořádně přešla i spoustu fanoušků. „On má sice možná nejlepší hlas ze všech, ale to přece neznamená, že by byl i nejlepší zpěvák. K tomu už dávno nestačí jen čistě zpívat,“ objevuje se stále častěji v internetových diskusích na Chodúrovu adresu.

S tím souhlasí i Michal David. „Martin ukazuje, že má strašně málo poloh. On se zasekl na tom Tomu Jonesovi a všechny písničky v podstatě podává stejně. Pěvecky dobře, ale trošku nudně,“ říká Michal David.

Pokud se tak před závěrem soutěže Chodúr nad svým přístupem k hudbě i okolí nezamyslí, může se mu klidně stát, že se 20. prosince velkolepé finále odehraje bez jeho účasti. A to by přes všechny jeho nectnosti byla velká škoda.

Neděle 6. 11. v 15:30 - také graf, který vypracoval neznámý hacker, ukazuje, že Chodúr nad kolegy nevládne již tak výrazně.

Neděle 6. 11. v 15:30 - také graf, který vypracoval neznámý hacker ukazuje, že Chodúr nad kolegy nevládne již tak výrazně
Autor: youtube.com

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

 

Fotbal na Facebooku