Česko - kluci

Nejdříve jdou na 'porážku' čeští kluci. Všichni porotci se shodli na tom, že by vyřadili Lea Machalu. Verdikt je ale na divácích a jejich hlasování přes sms! Chvíle napětí a je to jasné: V soutěži i podle rozhodnutí diváků končí Leo Machala! Pláče nejen Leo, ale i Ben Cristovao, Dara Rolins, Marta Jandová a, světe div se, slzy v očích má i drsňák a obávaný 'kat' soutěžících Pavel Habera!

Slovensko - kluci

Většina porotců by se ve finále obešla bez Marka Lacka, ale Ondřej Hejma prohlásil, že úsměv Thomase Puskailera ho už straší i ze spaní a vyhodil by jeho! Podle rozhodnutí diváků je ale všechno jinak - soutěž opouští Marek Lacko!

Slovensko - holky

Po dost vyrovnaném nedělním semifinálovém kole by všichni soutěžící vyřadili Paulinu Ištvancovou... A diváci? Ti se rozhodli 'popravit' Karolínu Majerníkovou!

Česko - holky

Nikomu z porotců se do označování soutěžící 'na odpis' nechce a Marta Jandová dokonce neřekla vůbec nikoho, protože jí podivně vypadl zvuk na mikrofonu... Pavel Habera by 'nerad' obětoval Markétu Konvičkovou a Ondřej Hejma i Dara Rolins by se rozloučili s 'amatérskou striptérkou' Anetou. A podle rozhodnutí diváků Aneta Galisová v soutěži opravdu končí!


Do finále jde 12 soutěžících. Každý týden vždy v neděli soutěžící zazpívají a každé pondělí při tzv. ROZHODNUTÍ někdo napínavou hru opustí.

V pondělí 26. října a o týden později 1. listopadu vypadnou vždy dva zpěváci, vždy jeden Čech a jeden Slovák, ale je jedno, jestli holka, nebo kluk. Pak až do Velkého finále (je na programu 20. prosince) soutěž opustí každý týden jeden zpěvák, a to bez ohledu na národnost!

Jisté je, že ve Velkém finále (20. prosince) proti sobě stanou dva zpěváci a kolem půlnoci budeme znát absolutního vítěze! Ten se stane držitelem titulu SuperStar a dostane i exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 tisíc eur.


FINÁLOVÁ KOLA: Co nás ještě čeká?

25. říjen (ne) – První finálový večer
26. říjen (po) – Rozhodnutí (vypadnou 2)

1. listopad (ne) – Druhý finálový večer
2. listopad (po) – Rozhodnutí (vypadnou 2)

8. listopad (ne) – Třetí finálový večer
9. listopad (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

15. listopad (ne) – Čtvrtý finálový večer
16. listopad (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

22. listopad (ne) – Pátý finálový večer
23. listopad (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

29. listopad (ne) – Šestý finálový večer
30. listopad (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

6. prosinec (ne) – Sedmý finálový večer
7. prosinec (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

13. prosinec (ne) – Osmý finálový večer
14. prosinec (po) – Rozhodnutí (vypadne 1)

20. prosinec (ne) – VELKÉ FINÁLE (rozhodne se mezi 2)


Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku