Adela dostala k narozeninám od Leoše velký pugét rudých růží, porota se nenechala vykolejit a držela emoce na uzdě. To samé platí i pro soutěžící. Nervák z minulého pondělí v podstatě vystřídala pohoda. Rezignovaně respektovaný fakt, že zkrátka čtyři soutěžící z řad Čechů i Slováků, dívek i chlapců musí vypadnout.

Verdikt hlasujících diváků nijak nepřekvapil, přestože profesionální názor poroty se většinou rozchází s míněním veřejnosti, která – bez ohledu na kvalitu hlasu – nechce přijít o své, byť jepičí dobou SuperStar vymezené idoly. Tím je například velmi průměrný (porotou minulé i toto pondělí na vyhazov nominovaný) Marek Lacko s vietnamskými kořeny.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Průměrná je i unylá Paulína Ištvancová, která postoupila, byť byla dokonce třemi z čtyřčlenné poroty označena jako nejslabší. Právem, neboť postrádá osobitost, její náboj je nulový. Ale pro diváky je zřejmě prototypem slovenské panenky. Místo ní raději nechali ruku smrti padnout na Lucii Láncošovou, která sice vypadá jako stará-mladá, ale má co nabídnout.

Díky přízni hlasujících se z Čechů udržel i dvacetiletý Leo Machala a pro holky zřejmě ne tolik atraktivní Ahmad Hedar soutěž opustil. Ben Cristovao, který druhé semifinálové kolo totálně zazdil, prošel – holky si zřejmě ještě chtějí tohoto sametového kluka užít a já se jim vlastně nedivím.

Fotbal na Facebooku

Samostatnou kapitolou je Aneta Galisová, o níž se v bulváru nejvíc píše, a ona se kontroverzní reklamě nijak nebrání. Začalo to fotkami s odhalenými ňadry a zatím její exhibice končí článkem s titulkem: „Sex s holkou? Znám.“ Až si začínám myslet, že z devatenáctileté Galisové roste velká konkurentka Agáty Hanychové, která popularitu rovněž staví na skandálech. Každopádně Anetu Galisovou by kromě Ondřeje Hejmy poslali na pomyslné popraviště všichni zbývající porotci. Na něj ale šla Adriana Kopecká, která byla v hodnocení profesionálů za Anetou v těsném závěsu.

Adriana si trochu poplakala, ale ostatní nesli vyřazení statečně. Nejvíc nad věcí byl Ahmad Hedar a obdiv patří i patnáctileté Lucii Láncošové, která se do poslední chvíle snažila unést vyhazov s noblesou. Soutěžící se zkrátka za pochodu rychle učí, kolo od kola se zlepšují. Nejen v interpretaci, ale i v umění mít úsměv na rtech, i když vaše sny lidé zabíjí. A to je dobrá zpráva, protože masakr nekončí.