Semifinalista Česko Slovenské SuperStar Thomas Puskailer v pondělí po rozhodnutí náhle odešel z hotelu, kde jsou ubytovaní nadějní zpěváci, a zpět se vrátil až druhý den. Zdá se, že po prvním náročném vyřazování měl Holanďan stále dostatek sil na vlastní program. Nový čas zjistil, co dělal a s kým byl!

Fotogalerie
6 fotografií

Thomas Puskailer se ve své hotelové posteli z pondělka na úterý nevyspal. Noc totiž trávil se svou dlouholetou přítelkyní a útlou blondýnkou Abbie, která ho přišla osobně podpořit na první přenos. "Šli jsme se s přítelkyní do města navečeřet, protože ráno odlétala. A potom jsem ji šel vyprovodit na letiště," přiznal Novému času Puskailer, který doufá, že při něm Abbie bude stát během každého přímého přenosu.

Uvědomuje si však, že to vůbec nebude jednoduché. "Letenky jsou velmi drahé. Právě jsme to zjišťovali. Ona by velmi chtěla přiletět. Ale Londýn a Bratislava není jako Vídeň a Bratislava," smutně řekl Thomas, podle kterého je Abbie jeho velkou fanynkou. Zároveň však dodal: "Teď jsem zjistil, že i lidé mi poslali esemesky, za což jim velmi děkuju. Mým největším fanouškem tedy může být i Slovák."

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz