Zpěvačka stihla jen jedno semifinálové kolo a už zažívá první velký skandál! Na internetu se objevily fotografie, na kterých ukazuje odhalená prsa!

Aneta se projevila jako učiněný anděl s ďáblem v těle! Při superstarovském dílu v Divadle skvěle podržela Petra Ševčíka, který kvůli špatnému zraku nedohlédl na tabuli a ztrácel se tak v textu. Její rebelská stránka se však objevila záhy, když se Blesku dostaly do rukou Anetiny nahé fotky!

Líbí se vám víc Anetin zpěv, nebo prsa? Hlasujte v naší anketě!

Skandál se stal na nedávno pořádané párty v Českých Budějovicích, kde pořádně rozjetá Aneta ukázala prsa několika stovkám návštěvníků! Podle vyprávění účastníků akce se na místě soutěžilo a devatenáctiletá Aneta s přezdívkou Lolitka vyhrála!

Fotbal na Facebooku

V neděli v semifinálovém kole soutěže Česko Slovenská SuperStar se snažila diváky přesvědčit svým hlasovým rozpětím a písní z muzikálu Kleopatra Teď královnou jsem já. Královnou večera byla však i na jedné akci v jižních Čechách. Tam stačilo prostě zvednout tričko a večer byl spolehlivě její!

Fotogalerie
2 fotografie

"Mám ráda spontánní akce. Chodím na párty a bouřím kamarády," řekla Blesku Galisová a dodala: "Nestydím se za to. Nemám vůbec žádný důvod. Jsem mladá a ráda se bavím."

Proč se Aneta svlékla? A co za to dostala? Sledujte Blesk.cz ve 12:00

Výzva čtenářům: Byli jste na zmiňované českobudějovické párty? Máte Anetino video nebo další fotografie? Ozvěte se na online@blesk.cz a získejte finanční odměnu!

Co na to říkají pořadatelé SuperStar? Čtěte v pondělním vydání tištěného Blesku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Souboj o prsa
V neděli večer jsme se vás v anketě zeptali, o které ze semifinalistek si myslíte, že se odhalila. Byl do doslova a do písmene souboj o prsa! O první a druhé místo se až do poslední chvíle přetahovala mladičká Dominika Bagárová právě s Anetou Galisovou, která si skutečně na jedné diskotéce bez ostychu zvedla tričko. Jen pro upřesnění dodáváme, že fotografie ňader, která byla u ankety použita, byla pouze ilustrační.