Nevyspalí, vyčerpaní, vystresovaní mladí lidé polehávající na zemi. V polomrtvém stavu čekající, až budou moci předstoupit před porotce, jehož si vylosovali, aby jim řekl verdikt o postupu. Taková byla atmosféra posledního záznamu vyřazovacího kola před semifinále, které se už bude vysílat v přímých přenosech.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

V tomto sestřihu se divák zpěvu příliš nedočkal, ale o to víc se mohl soustředit na vyjádření jednotlivých soudců, kteří o osudu adeptů rozhodovali. Česká sekce, Ondřej Hejma a Marta Jandová, více či méně nadějné zpěváky zbytečně netrápili. Šli na věc přímo a snažili se své názory říkat maximálně kamarádsky a přátelsky. Vlídná byla i slovenská polovička poroty, jen Dara neodolala a občas si s uchazeči jak kočka s myší pohrála. Nicméně ona i ostatní její kolegové se dočkala (nejvíc) polibků, když řekla sladké: „Uvidíme se, nekončíš.“

Když už jsme u Dary - její účes a to jak kombinuje křehkou retro romantiku s džínami plus teniskami, bylo jistě inspirativní pro mnohé, módy chtivé divačky. Stylistickým přínosem byl i outfit Adely Banášové, jež se s Leošem Marešem pomalu, ale jistě moderátorsky sehrává.

Dlouhá futuristická chodba Brněnského výstaviště, kterou čtyřicítka soutěžících na cestě k porotci prošla, byla symbolem dlouhé cesty, již musí čtyřiadvacet vybraných šťastlivců k metě úspěchu urazit. Už teď je dostatečně jasné, že na této pouti není nic jistého. Mnozí z těch, kteří se zprvu jevili jako jasní finalisté, vypadli. A jiní, méně výrazní, se začínají vybarvovat. Jak zdůraznili všichni čtyři vlídní kati, talent na post SuperStar nestačí. Na tu je potřeba mnohem víc. Osobitost, charisma, vnímavost a zároveň silná psychika. Nejlepším příkladem za všechny byla Marta Jandová, když talentovanému Petru Ševčíkovi vysvětlovala, proč nepostupuje dál.