Nicméně platí, že pro uchazeče jsou porotci ikonami světa, o kterém sní. I zde pózují fotografům a musí pamatovat, co mají na sobě.

Fotbal na Facebooku

Dara je teď jako vyměněná a svoje vnady řádně vystavuje na odiv
Autor: Petr Merta

Vše o SuperStar: Komentáře, drby ze zákulisí, články, fotogalerie>>>

Snímky z castingů odráží realitu. Zatímco přímé přenosy už zavání iluzí dokonalosti stvořenou vizážisty, kadeřníky, stylisty. Zkrátka ve výběrových kolech jsou porotci Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová a Pavol Habera sami ze sebe. Jak tedy v pracovním soukromí vypadají, jak moc řeší své oblečky? Postoupili by do dalšího kola módní policie nebo ne?

358660:gallery:true:true

Praha, porota na posledním ze tří zdejších castingů. Za stolem je vidět z jejich outfitu jen torzo, ale i tak je patrné, že se na kolo v české metropoli vyparádili. Zřejmě i proto, že všichni v hlavním městě v podstatě bydlí, nemuseli nikam cestovat.

Dara i Marta shodně oblékly módní, pánským oblekem inspirované vestičky. Rolins se v hlubokém dekoltu spokojila s podprsenkou, Jandová přidala nátělník. Nic proti tílku, ale jeho blankyt je nešťastný – lepší by bylo ladění tón v tónu nebo bílá či černá. Brož na klopě také není stylistickou vychytávkou a vesta navíc na statnějších ramenech a krku nesedí, hrne se nahoru. S otazníkem je i design kérky na paži. Závěs Dariny ve výstřihu je naopak skvělý – cvikr na řetízku je vtipný a zároveň elegantní.

Ondřej Hejma naštěstí zapomněl na pokrývku hlavy a hlavně zvolil naprosto střídmou, v detailu štepování zajímavou košili. Playboy z Blavy Pavol Habera si zřejmě košile nechává až před kamery, nicméně bílé triko se symbolickým převozníkem mu sluší. A také má hezky pěstěné ruce, i když poněkud dlouhé, bříška prstů přesahující nehty u muže překvapí.


358661:gallery:true:true

Na štaci v Brně. Pózování ve skupině - tentokrát záběr na celé postavy. Žádná velká paráda to není. Tak trochu rodinka Úžasňákových na výletě…

Ondřej Hejma má zase v rámci své image výrazně barevnou i vzorovanou košili. Jen havajské motivy vyměnil za hrncově modrý květinový folklór, což je ještě děsnější. Poněkud „jeté“ kecky tento dojem ještě podtrhnou.

Dara obula oslnivé tenisky a úzké šedavé džíny, k nimž pistáciové (byť písmeny krásně dekorované triko) působí dost fádně. Poutka kalhot by si zasloužila opasek. A těsné, na boky sahající kalhoty s krátkými nohavicemi opět dokazují, že disproporčně ubližují i dokonalé figuře.

Marta Jandová vypadá jak děvče, které neví, jestli má být lady nebo punk. Jednoduché, páskem přetnuté šaty z lehkého saténu se hrnou, zavazování za krk rozložitější konstituci nesvědčí; o zmatku ramínek nemluvě. A čelenka ve vlasech pouťovému dojmu jen nahrává.

Pavol Habera je úhledný, dosti nudný standard – jako ostatně už řadu let. Triko s potiskem na hrudi, dobré klasické džíny a měkké tenisky. Příjemné, ale nikoli invenční. Zkrátka nic proti ničemu.

Československá SuperStar: Co v televizi neuvidíte, najdete zde>>