Jana v semifinále Talentmanie zpívala písničku o činčile. Zviditelnila se ale už na castingu, kde zazpívala svéráznou píseň Babička dráždí psa. Mimo jiné je Jana známá ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě, kde hraje dceru herečce Tereze Kostkové. Na to také narážela Banášová. Je pravda, že Jana, co se týče svého vystupování, je bezprostřední a svým písklavým hlasem mnohé může iritovat, jenže Adela, jako správný profesionál, by své emoce měla držet na uzdě.

To se však nestalo. A v přímém přenosu začala Janu kritizovat. "No tohle já mít doma, tak nevím," pokračovala Adela v hodnocení Jany. Tady už ale nešlo o samotné vystoupení, ale spíše o (ne)sympatie, které Adela k devítileté holčičce dávala značně najevo.

K Banášové se přidal i moderátor Leoš Mareš. Ten zase Janu musel krotit ve slovním projevu. V jednu chvíli si totiž vzala mikrofon k puse a dožadovala se, že řekne divákům ještě vtip. V tom ji Mareš mikrofon vzal a řekl, že je lepší, když bude mlčet. Po reklamě si diváci vtip ale stejně vyžádali.

Jana Kepková se mohla divákům zdát svým projevem drzá a nevychovaná, ale k jejímu vystoupení to patřilo a to měla respektovat i Adela s Leošem. Brát situaci s vtipem a ne se do malé dívenky, která některé souvislosti světa dospělých nechápe, takto navážet.

Co si o tom myslíte vy? Zachovala se Adela dobře? Nebo snad souhlasíte s tím, že to malá Jana s výstupem přehnala? Diskutujte pod článkem!

Fotogalerie
4 fotografie