Byla to snad pomsta za úvodní sestřih pořadu, ve kterém Nova ukázala, jak se Bílá v průběhu minulých let líbala na předávání Slavíků vždy s jiným partnerem? Nebo Bílá neskousla, že jí Nova na galavečeru zakázala zpívat kvůli tomu, že je nyní tváří show Česko Slovensko má talent?

„Chci poděkovat strašně všem, co mi dovolili hledat talenty, protože mě to strašně bavilo,“ pochválila při děkovné řeči Bílá konkurenční televizi hned při svém prvním vystoupení na pódiu. Přitom právě převzala sošku za vítězství v kategorii zpěvačka! I když se moderátor Libor Bouček snažil všechny oceněné krotit v délce projevu, obsah jejich prohlášení prostě uhlídat nemohl.

Fotogalerie
6 fotografií

A závěr Slavíků? „Chtěla bych poděkovat Jeffovi, Davidu Prachařovi, Honzovi Krausovi a Jaro Slávikovi," vyjmenovala Bílá všechny své kámoše z Primy. "Zítra máme finále, bylo by prima, kdybyste se dívali," korunovala Bílá svou show na účet televize Nova!

Ale to pořád nebylo všechno. Bílá v podobném duchu pokračovala i na tiskové konferenci po skončení přímého přenosu. Talenty nebo Primu zmínila snad dvacetkrát. Vedle stojící Karel Gott jen nechápal a kroutil hlavou. Nebojí se Bílá, že na Nově dozpívala? "Počkám si na nového ředitele. Že jsem dnes nezpívala mi nevadí, kvičím přes celý rok dost. A reakce se nebojím. Na Nově by byli hloupí, kdyby mě nechtěli," smála se Bílá na celé kolo. O tomto večeru se bude hodně dlouho mluvit!