Jakub se s Mirnou seznámil před půl rokem. "Už od prvního setkání mezi nimi přeletěla jiskra a výborně si rozuměli," řekl zdroj z blízkého zpěvákova okolí. Zatímco si Prachař užíval turné s kapelou Nightwork a se svou novou milenkou, Issová zůstávala doma.

Mirna ale neloví ve vodách slavných a bohatých poprvé. Před Jakubem totiž chodila i se synem Miloše Zapletala Miloslavem. Mirna, která v Praze už několik let studuje, ráda vytlouká bary a baví se ve společnosti zlaté mládeže, nejinak tomu bylo i u seznámení s Prachařem.

Fotogalerie
5 fotografií

Prachař to odmítá komentovat

Ke svému novému vztahu se Prachař zatím nevyjádřil. „Nechám to bez komentáře,“ řekl. A zatímco Jakub Prachař má po boku novou kočku, tak Marthě Issové po tříletém vztahu s moderátorem a zpěvákem zbyl jen její pes. Fenka Pipi, kterou si společně s Jakubem pořídili na začátku vztahu.

Issová bolestný rozchod s Prachařem sice nevyvrátila, ale ventilovat do světa ho rozhodně nechtěla. „Proboha, to nejsou věci, o kterých bych se chtěla bavit do novin,“ řekla stroze Issová, která má za sebou již jeden nevydařený vztah. Ten první si prožila se svým hereckým kolegou Martinem Zbrožkem, se kterým se rozešla krátce předtím, než poznala Jakuba.