Půlka národa by Tydýta už nejraději viděla na lavici poražených, druhá mu usilovně posílá jeden hlas za druhým. Díky nim se komik »prošlapal« až do finále. Jeho těžkopádný pohyb na parketě doplněný následným ostrovtipem diváci evidentně milují.

A hromotluk Pavlásek tak »vyštípal« i Radka Bangu (33) a jako poslední muž v soutěži aspiruje na celkové prvenství! Což je i pro něho nepochopitelné. „My jsme s postupem opravdu nepočítali. Já už si vlastně od prvního kola připravuji děkovnou řeč. Už těch kol bylo devět, také ji mám už opravdu vybroušenou," svěřil se Blesku Lukáš hned po skončení sobotního dílu.

„Je to prostě, jako když si prezident píše projev. Klaus si taky vždycky hrál se slovy, tu a tam vyměnil větičku, tu a tam frázi a takhle já piluju tu závěrečnou řeč,“ dodal Pavlásek, který se každý den musí vyrovnávat s množstvím nenávistných vzkazů od diváků, kteří mu nemohou přijít na jméno.

„Radši si s tím nelámu hlavu, protože jsem neudělal nic špatného. Jenom tancuji, a nejde mi to,“ svěřil komik smutně.

„Nechápu, že to v někom vyvolá takovéhle negativní reakce, nerozumím tomu, co ti lidé mají za starosti. Je to jenom televize a zábava a vůbec o nic nejde a není to něco, co by ovlivňovalo něčí životy,“ řekl Pavlásek.

Lukáš Pavlásek je taneční »dřevo«, ale pod vedením Lucie Hunčárové se jeho pohyby mění v tanec.
Autor: mária rušinová
Lukáš Pavlásek je taneční »dřevo«, ale pod vedením Lucie Hunčárové se jeho pohyby mění v tanec.
Autor: mária rušinová

Fotogalerie
18 fotografií