Vyšetřovací tým složený z Jiřího Langmajera, Zuzany Kanócz a Stanislava Majera bude pátrat po sériovém vrahovi, který zabíjí své oběti inspirován nemilosrdnými motivy obrazu Hieronyma Bosche Poslední soud.

V prvním díle objeví nicnetušící bruslaři tělo politika nabodnuté na kůl a propíchnuté mečem. Je jasné, že někdo si dal s mučením oběti velkou práci. I když hned od začátku budou mít vyšetřovatelé co dělat, chopí se toho s vervou. A tím snad potěší i televizní diváky, kteří budou jejich kroky sledovat společně s nimi.

Nový mysteriózní seriál natočil režisér Jiří Strach. „Baví mě historie i přemýšlení o věcech, kterých se nemůžeme dotknout. Žánr detektivního thrilleru obojí skvěle spojuje,“ uvedl nadšeně režisér iDNES.cz. „Pořád si myslíme, že tuhle disciplínu u nás neumíme, ale já rád vstupuji na riskantní půdu a zkouším dokázat, že výsledkem nemusí být trapnost,“ dodal.

Kdo by se hodně bál, tak se nemusí obávat, že by mu to zůstalo až do rána. Hned po Labyrintu si může zlepšit náladu sitcomem Rudyho má každý rád.

Fotogalerie
13 fotografií