„Letos jsme opět vyrazili na pár dní k jezeru Lago di Garda na severu Itálie. Milujeme zdejší krajinu, olivový olej a především nekonečnou hladinu jezera. Už na naší první dovolené po Itálii jsme si vybrali jako jednu z posledních zastávek právě Lago di Garda a strávili jsme tu celý den na lodi. Před těmi dvěma lety to byla náhoda, ale tak jsme si to zamilovali, že se z toho pravděpodobně stane tradice,“ rozplývá se Sandra Nováková při vzpomínkách na dovolenou.

Autor: AAA Auto

Sandra a Vojta takto sami ve dvou tráví dovolenou naposledy, protože za pár měsíců očekávají přírůstek, na který se oba moc těší. „Příští dovolenou u Laga strávíme jistě také na lodi. To už budeme ale tři. Dokonce nás plavení nadchlo natolik, že jsme si pořídili vlastní malou loďku na Vltavu, kterou teď Vojta ve volných chvílích komplet rekonstruuje,“ dodává Sandra.

Autor: AAA Auto

Na romantickou cestu si s sebou vzali Sandřin vůz, který si před pár měsíci vybrala v AAA AUTO. „Zvažovali jsme, jestli na dovolenou letět, ale jsme rádi svými pány, když se můžeme zastavit, kde chceme. Tak jsme využili toho, že mám skvělý vůz, který nás doveze bezpečně jakýmkoliv terénem,“ popisuje cestu Sandra. 

Autor: AAA Auto

Hledáte také prostorný a bezpečný vůz, který vás spolehlivě doveze kamkoliv? Podívejte se do nabídky AAA AUTO, ve které si vybere každý.