„Léto je plné lásek, a tak i můj osmnáctiletý syn i můj čtyřletý vnuk prožívají lásku. Takže jsem si ráno zabalila věci na focení a odvezla jsem svého osmnáctiletého syna s jeho láskou na letiště. Můj chlapec poprvé v životě letěl se svojí slečnou na romantickou dovolenou do Řecka. Pak jsem svého vnuka odvezla do školky, kde na něho čekala Eliška a Elenka. Vnouček mi říká: „Babičko, dala bys mi nějaké korunky?“ - „Na co potřebuješ do školky korunky?“ - „Já chci pozvat holky na zmrzku!“. Takže léto je opravdu plné lásek,“ vypráví vesele Veronika.

Autor: AAA AUTO

Jak se oblíbená herečka připravuje na takové profesionální focení? „Vstala jsem v šest ráno a připravila jsem si několik outfitů, protože ke každému autu je potřeba jinak se obléknout. To bylo něco, co mě nikdy předtím nenapadlo řešit. Zatím znám jen z módní policie, že mi to má ladit s partnerem, ale že mi to má ladit s autem, jsem řešila poprvé,“ směje se Veronika Žilková.

Autor: AAA AUTO

Focení v AAA AUTO probíhalo ve velkém stylu i s koníkem Michellem ze stáje Przechwozd, který zastoupil svého mladšího kamaráda Froda, který hřebčí. Focení prostě může být i zábava.

Focení skončilo, ale tím povinnosti pro Veroniku Žilkovou nekončí a vyráží do seniorského centra, kde by ráda bydlela její tchýně, aby měla své soukromí. Poté ji čeká schůze kvůli zastupitelství v Suchdole. „Jsem ráda, že jsem si v AAA AUTO vybrala hned dvě auta – jedno pro rodinu a druhé pro můj volný čas. Bez spolehlivého auta bych všechno nezvládla. Večer chci ještě ostříhat živý plot, na který jsem si ráno koupila zahradní nůžky. A před chvílí mi volal manžel, že mi veze z chalupy rybíz, tak budu večer zavařovat,“ dodává vitální Veronika.

Autor: AAA AUTO

Hledáte také prostorný a bezpečný vůz, který vás spolehlivě doveze kamkoliv? Podívejte se do nabídky AAA AUTO, ve které si vybere každý.