Ale na moderátora čekala v moravské metropoli zbytečně. Zatímco sexy Gábina byla středem pozornosti, Mareš měl jiný program. Neméně zajímavý! Seděl v pražském kině po boku své manželky Moniky (34).

V nočních hodinách, kdy se Gábina Dvořáková hřála v zájmu všech přítomných, Leoš vyvedl svou stále ještě manželku na romantický film Lítám v tom. Mareš sice chvíli postál fotografům, ale jeho žena rychle proběhla do sálu. Šlo snad o usmiřovací manévr, který si Leoš naplánoval právě na dobu, kdy bude milenka z dosahu?

„Žádný návrat se nekoná. S Monikou se rozcházíme, na tom se nic nemění, přesto spolu normálně komunikujeme, tak proč nejít i do kina,“ řekl Blesku Mareš. Název filmu tak moderátor zřejmě trefně vybral jako označení svého současného stavu.

Gábině se teď pracovně velice daří

Gábina Dvořáková byla zatím v Brně v jednom kole a garde jí dělal bratr Jakub. „Nejsem přehnaně stydlivá, v létě chodím u vody běžně nahoře bez,“ prozradila na křtu svých aktů Blesku Dvořáková. „Od focení pro Playboy jsem proto nic zvláštního nečekala,“ tvrdila Blesku Gábina.

Připouští, že teď se jí po pracovní stránce daří víc. Být milenkou nejlépe vydělávajícího moderátora se asi vyplatí, i když Dvořáková přiznává, že kvůli tomu občas musí něco skousnout. „Lidi mě drbou někde v koutě. Takových situací je hodně. Je to těžký... Pro všechny,“ dodala Gábina.

Fotogalerie
4 fotografie