Herečce Jiřině Bohdalové trvalo dlouhých 30 let, než odpustila Radku Brzobohatému, že jí zlomil srdce. Tehdy ji opustil kvůli herečce Haně Gregorové, a to mu niky nezapomněla. Nenáviděla ho. Přesto se ale nakonec umoudřila, a největší lásce svého života odpustila. Nyní na něj vzpomíná jenom v dobrém. 

Byl to frajer

"My jsme spolu s Radkem prožili kus života a on byl ve svém věku, už to můžu říct, že byl jeden z nejdůležitějších mužů mého života. Byl to čestnej chlap a frajer k tomu."

Slzy i smích

"Já jsem vděčná, že poslední setkání před kamerou bylo prakticky před rokem a že proběhlo dobře. Dnes mi samozřejmě běží celý film našeho společného života před očima a jsou v něm nejen slzy, ale samozřejmě i smích."

Chlapák do konce života

"V mých očích se nijak neměnil, on byl přece až do konce života chlapák. Takže i když byl o něco starší, tak pořád to byl chlap."

Nejlepší společná role

"Ucho byla pro nás oba jedna z nejlepších rolí pod taktovkou Karla Kachyni, takže to je nezapomenutelný film."

Nikdo už nebude jako on

"Já si myslím, že člověk, který je ojedinělý, může mít následovníka, ale nemůže to být on. To prostě nejde. Jako Sovák, Menšík, pan Werich, tyhle lidi jsou nenahraditelní. Můžou někoho připomínat, ale nebude to on."

Fotogalerie
7 fotografií