Kdo je tady holka?
Ještě, než začnete nadávat na homosexuální loby, zarazím vás, tohle je holčičí (a ženská) záležitost a pánové jí maximálně jdou naproti, když chtějí potěšit fanynky.  Párečky hrdlořezů, či naopak romantiků, mrskají se biči, či honící motýlky, by možná ani žádný chlap nevymyslel, z pochopitelných důvodů. Chlap, kluk, hrdina… je v téhle hře objekt, stejně jako v pornu se dámy baví při pohledu na důvěrnosti kolouchů, převážně animovaných, protože tak roztomilý je v reálu snad jen Tom Hiddleston a ten všechno sám neoběhá.

Sebraly jsme klukům jejich hračky?
Vesmírní piloti, samurajové, superhrdinové, postavy z her i z fantasy literatury… všichni v komixech poslušně odkládají gatě a hroutí se do náruče svých kolegů, olizují je, pláčou, zaplétají svým druhům vlasy, zkrátka dělají všechno to, co bylo dříve vyhrazeno jen heterosexuálním párům. Princezny se přežily, dnešní mladé dámy si na místě krásky ve věži nepředstavují sebe, ale vyzáblého mládence s dlouhými plavými vlasy.
Proč? Možná proto, že role pasivní buchty se už dnes děvčeti nedovoluje, zato vyzáblý mládenec klidně může mávat řasami o sto šest a když spočine na mužné hrudi svého zachránce, může i ostrá holka zaslzet, že to zas dobře dopadlo.

Ženské jenom překáží
Je to tak… v příběhu či ve filmu pro ženu jiných žen netřeba. Divačka se chce pokochat pohledem na mužské půvaby, ne se srovnávat s nějakou, co je hubenější, vlasatější a ještě po ní kýžený hrdina leze… kdepak, taková ochechule je tam jen pro zlost. Druhý chlap je naopak pozitivem, konzumentka má aspoň variantu, když jeden ji její favorit přestane bavit.

Tohle muž nepochopí
Tedy, pokud není gay. Mnohý kavalír šokovaně zírá na monitor, kde se urputně líbají mládenci v sexy bundičkách, mnohý fanoušek komixu nechápe svou lepší polovičku, která slzí u Avangers, kdykoli se Loki mihne na plátně a už vůbec nechápe zálibu, s jakou si jeho partnerka prohlíží kresby, na kterých se Loki vilně vine ke svému bráškovi. Tož tak, moji milí, cesty touhy jsou křivolaké, ale stereotypní představy o ženské sexualitě zavádějící.

Abyste měli trochu představu, potěšte se ideální spoluprací chlápků, kteří v tom opravdu umějí chodit a obsah rozhovoru v tomhle případě není důležitý. Komu čest, tomu čest a zdá se, že Loki Tomovi za tuhle službičku něco dluží.