Inventura vkusu v módní policii 2017 hodnocených osob tuzemského showbyznysu ničím nepřekvapila. Kreací na výbornou bylo minimum stejně jako těch zcela nedostatečných. Nejvíc zastoupená byla s uniformitou související, průměr symbolizující známka tři.

Desítka inspirativních modelů byla většinou otázkou invence samotných luxusních šatů, nikoli jedinečnosti stylingu. Hitparádě propadáků naopak potřeba koketně erotické noty, hravosti, osobitosti, mnohdy nescházela. Bohužel vinou nevkusu, módního analfabetismu, neznalosti etikety skončila na koleji mířící do depa hororu.

Novoroční memento

Milé slečny, dámy, pamatujte na soudnost. Self-control. Zapomeňte na punčocháčích navlečené šortky. Scestně aplikované momenty stylu grunge. Také kýčovou dekorativnost typu tak oblíbené zn. Desigual. Pamatujte, že volánky každé nenáleží, metastáza nevkusu v podobě legín je na macatých nohách i v šílené přítomnosti sukně smrtelná. Dráždivá výzva sloučit neslučitelné patří vyvoleným a i v kategorii tzv. vyšší dívčí představuje riziko.

  • Barbora Mottlová: Těžko stravitelné kontrasty
    5
    Líbí se Vám tento model?
    69
    211

    Společenské krajkové šaty s širokou sukní ke kolenům s  lodičkami v městském stylu neladí. Totéž platí pro lacině vyhlížející kabelku v rámu a koženou, baretem a casual šálou doprovozenou bundu, jimiž schizofrenie stylingu vrcholí.

Předchozí Další