Rodina Ivana a Kláry se tak rozroste o čtvrtého potomka. K synům Františkovi (11), Josefovi (10) a Antonínovi (2) možná konečně přibude vytoužená holčička. "Tak bylo by to hezké, kdyby to byla holčička, ale když to bude zase kluk, tak ho určitě nikam neodložíme. Pro nás je nejdůležitější, aby naše miminko bylo zdravé," přeje si herečka, na které ještě těhotenství není moc vidět, ale podle vzdouvajícího bříška by mohla být ve čtvrtém měsíci.

Herečtí manželé se ještě nerozhodli, zda si pohlaví miminka nechají jako překvapení k porodu. "Nechali jsme si to říct jen jednou, a to u posledního Toníčka, tak uvidíme, jak se teď rozhodneme," míní herečka, která před dvěma lety pověsila svou hereckou kariéru na hřebík a naplno se věnuje rodině.

Video
Video se připravuje ...

Klára Trojanová je počtvrté těhotná, ale detaily tají Jan Jedlička

"Uvědomila jsem si, že jsem raději s dětmi doma, že je mi tam dobře a práci dnes vůbec neřeším. Kariéru jsem odsunula na vedlejší kolej. Když jsem měla jen dva kluky, tak jsem se snažila práci zkombinovat s rodinou, ale po třetím porodu jsem se ujistila, že to tak nechci a na plný úvazek se stala ženou v domácnosti," říká Klára. S výchovou třech synů herečce hodně pomáhá manžel. "Ivan je skvělý táta, úplně v klidu zastane všechnu péči o kluky, i o toho nejmenšího," dodala.

Klára Trojanová - Pollertová si zahrála ve filmech Vesničko má středisková, Muka Osobnosti nebo Jedna ruka netleská, kde hrála manžele se svým skutečným mužem Ivanem.

Fotogalerie
5 fotografií