Oslavenkyni nejvíc dojalo, s jakou láskou o ní mluví její dcera Simona Stašová a synovci Marek a Vojta. "Na prvním místě jsou moje děti, protože pro ty tady jsem, a pak máma moje. Je to člověk, kterého si nesmírně vážím a mám jí moc ráda," řekla v půlhodinovém snímku hereččina dcera Simona Stašová, která na projekci chyběla, protože momentálně pobývá na dovolené v Itálii. Promítání dokumentu v kině Mat, kde se Jiřina představuje jako zpěvačka, nestihl ani Karel Gott.

"Teď mi volal a omlouval se mi, že kvůli práci nestihne přijít. Doufám, že se na mě podívá 2. května, kdy dokument vysílá TV Barrandov," říká Bohdalová. Tu ještě čeká dokument na TV Prima a několik velkolepých oslav. Hned v prvních minutách krátkého filmu nazvaného Tajemství se Gott svěřuje s tím, jak ho s herečkou chtěla oženit jeho maminka.

"Samozřejmě mě to velmi potěšilo, nejhezčí na tom byla představa, že bych konečně měla mladšího chlapa. Ale na druhou stranu jsem ráda, že si mě Karel nevzal. To naše letité přátelství je tak neuvěřitelné a ta naše vzájemná úcta, že by mi bylo líto, kdyby nás případné manželství rozdělilo," míní komička, která se 5. května dožívá životného jubilea. První projekci si nenechal ujít režisér Zdeněk Zelenka, legendární režisér Václav Vorlíček, Jan Hrušínský nebo Aňa Geislerová, která dorazila až po promítání.

Fotogalerie
6 fotografií