V dokumentu Bohdalka je naše!, který jako narozeninový dárek připravila herečce TV Prima a který odvysílá dnes večer ve 20 hodin, se Bohdalová konečně k Brzobohatému vyjádřila.

„Když jsme byli spolu, byla jsem ráda, že nás spolu obsazovali, protože on byl dobrý herec, a ještě navrch pěknej chlap. Tak proč ne? Když jsem se měla zamilovat v té době, tak do koho jiného?“ přiznala.

Rozchod byl ale tak bolestný, že jí trvalo třicet let, než o bývalém manželovi dokázala bez emocí mluvit. Nemohla mu zapomenout, že v roce 1981 dal přednost své současné ženě Haně Gregorové a Bohdalovou opustil. „Pozvánku jsem skutečně nedostal, ale neřeším to,“ řekl Nedělnímu Blesku Brzobohatý.

Nyní se už herečka přes starou zradu prý přenesla, Brzobohatého ale stejně na megaakci pořádanou veřejnoprávní televizí v úterý v pražském Hudebním divadle Karlín nepozvala. Nedělní Blesk v České televizi zjišťoval, kdo měl na starosti výběr hostů. „Výběr pozvaných byl zcela v kompetenci Jiřiny Bohdalové,“ řekl mluvčí ČT Ladislav Štícha.

Mezi gratulanty se tak objeví například Miroslav Donutil, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser nebo Jaromír Hanzlík. Brzobohatého však herečka evidentně na oslavě jubilea nechce. Proč? To se Nedělní Blesk nedozvěděl, herečka nezvedala telefon.

Fotogalerie
3 fotografie