"Přesně se stalo to, čeho jsem se obával, všichni si myslí, že jsem vyhrál podvodem. Samozřejmě mě těší, že jsme vyhrál, ale být ten, kdo porazil Karla Gotta, je nejhorší břemeno. Nikdo totiž nechce věřit tomu, že jde Karla porazit poctivou cestou. Loni jsem opravdu hodně pracoval, vydal jsem desku, napsal muzikál Kat Mydlář, odehrál spoustu koncertů a hlavně se mi povedl narozeninový mejdan v O2 Aréně, kam přišlo deset tisíc lidí," řekl Blesk.cz Michal, který nechyběl na druhých narozeninách módního magazínu v restauraci Bílkova 13.

"Na druhou stranu, já jsem neporazil Karla Gotta, ale Vojtu Dyka, který byl na druhém místě. Ale určitě by bylo dobré, kdyby pořadatelé zveřejnili, kdo kolik hlasů dostal, ale to bohužel není v mých silách," dodal hitmaker.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Michalem Davidem o koňaku a vítězství v TýTý Jan Jedlička

Milovník doutníků a koňaku

O Davidovi je známo, že je velkým milovníkem koňaku, dokonce jeden z nejdražších na světě vlastní, a tak se nemohl dočkat až se přesune do suterénu, kde se nachází koňakový klub. Do něho mají přístup jen členové nebo jejich doprovod, ale zpěvák dostal výjimku.

"Určitě budu uvažovat o tom, zda si tady koupím členství. Je tady devět tisíc lahví koňaku, což je unikátní a mají skvělý výběr kubánských doutníků. Opravdu úchvatná záležitost," pochvaloval si soukromý klub David.

Fotogalerie
10 fotografií