"Lucky přítele už známe. Myslím, že je to hodnej, milej kluk, dává góly... Určitě by se nám líbilo, kdyby to byl ten pravý," svěřil se Blesk.cz Lucky otec Jiří Vondráček. Lucie zatím Tomáše přivezla do Prahy, ale Vondráčkovi by se velmi rádi podívali do Kanady, kde teď jejich dcera s hokejistou žije.

"Byli jsme už v Americe, ale v Kanadě ještě ne. Ale podle toho, co nám Lucka vyprávěla, by jsme se tam s manželkou rádi podívali. Viděli jsme fotky a ta příroda nás opravdu nadchla," tvrdí Vondráček.

Zpěvačka, která v divácké anketě shodila z pomyslného trůnu Lucii Bílou, chodí s hokejistou od loňského podzimu. K překvapení všech odsunula svou kariéru na vedlejší koleje a vše podřídila lásce. Většinu času tráví v kanadském Montrealu, kde má její přítel hokejové angažmá. Vondráček během děkovné řeči naznačil, že nás Lucka v nejbližší době ještě hodně překvapí. Že by miminko nebo tajná svatba?

"Dítě určitě ne a tajná svatba? Snad ne. Na druhou stranu, kdybych o ní věděl, stejně bych nic neprozradil. Lucka teď v Kanadě domíchává písničku pro nový film Labyrint a myslím, že to bude velká věc," pochlubil se muzikant.

Fotogalerie
12 fotografií